Aftonbladet_Plus_2019-01 small

Plussa upp dig!

Plussa upp dig och få hela bilden på nyheter och sport!

🎉 Tack till alla – vi firar rekordår: 🎉
Plussa upp dig för bara 1 kr

Vilket år 2021 har varit! Aftonbladet har slagit trafikrekord under hösten, aldrig tidigare har vi nått fler läsare, tittare och lyssnare. Allt fler väljer också att plussa upp sig och bli prenumeranter, det är vi väldigt glada för!

Redaktionen är igång varje dag, dygnet runt för att ge dig det senaste om allt från corona, politiken, elpriserna, de senaste streamingsuccéerna, fotboll och din privatekonomi. En daglig mix av nyheter och artiklar där allt mer nu presenteras inom ramen för vår Plustjänst.

För att tacka dig som läser, tittar eller lyssnar på Aftonbladet erbjuder vi under hela december Aftonbladet Plus för 1 kr i en månad så att du kan ta del av hela Aftonbladet, varje dag. Upptäck allt från daglig nyhetsfördjupning till våra otroligt populära konsumenttester. Glöm inte Sportbladets tunga prisbelönta bevakning med plusbetyg, fördjupningar och analyser av landets bästa sportskribenter.

Vi har satsat på att bredda innehållet i Plus, nu växlar vi upp ytterligare. Med fler granskningar och analyser, tester inom fler områden och nya satsningar inom sport och nöje. Dessutom kryddat med poddar, livesport och våra populära managertävlingar inom aktuella ämnen. Så varmt tack till dig som redan är med i Plus, håll utkik efter allt nytt som kommer.

🎉 Och till dig som inte är med, prova redan idag för 1 kr! 🎉

 

       Lena K Samuelsson, Publisher Aftonbladet

Sport

Allt om sport

De allra senaste nyheterna från sportens värld. Analyser, krönikor och listor och få koll på allt.

QUIZ

Utmana dig själv och andra med våra quiz och självtester! Allt från kungabarn, superhjältar och om hur du vet om du lever ihop med en narcissist.


månadens bok & film

Varje månad får du välja en av tre utvalda böcker från Bokon och hyrfilmer från SF Anytime.


erbjudanden 

Ta del av unika erbjudanden och sköna rabatter.


reseguider

Obegränsad tillgång till 200 reseguider att ladda ner! Nya reseguider varje månad och härliga reportage och bildspel från resmål jorden runt.


nyhetsbrev

Vilket är ditt favoritämne? Här kan du få de hetaste nyheterna, vassaste analyserna och de smartaste guiderna direkt i din inkorg inom ämnen som bland annat sport, relationer och nöje.


managertävlingar

Med Plus skapar du ett gratis lag i våra managertävlingar som baserar sig på flera ligor inom både fotboll och hockey.


TESTER

Ta del av konsumenttester på allt från surdegsbröd till högtalare.


Artikelserier

Allt om dina relationer och de hetaste träningstipsen. Upptäck våra artikelserier här!

Aftonbladet_Plus_2019-01 small

Plussa upp dig!

Plussa upp dig på nyheter, sport och relationer