Elitloppet_18_platta_solvalladatum_PMS

Missa inte årets hetaste travhelg

Upplev Elitloppet på plats. Köp en biljett till Elitloppshelgen för 490 kr – få programmet och Plus Premium i 2 månader på köpet.

Köp biljett till Elitloppet

Elitloppet med Sportbladet

25–27 maj är det återigen dags för Elitloppet att gå av stapeln på Solvalla. Missa inte denna folkfest! När du köper biljett till Elitloppshelgen får du både travprogrammet och Plus Premium på köpet.

Som stolt huvudsponsor till Elitloppet kommer Sportbladet dessutom att ha en egen evenemangsyta på plats – bara för våra kunder. Vi ses!

elitloppet-webshop-800-300

Dessutom får du:

Sportbladet digitalt – före alla andra

Ladda ner och läs Sportbladet och Aftonbladet tidning direkt i mobilen eller surfplattan på morgonkvisten – redan kl. 06.00 varje dag. På fredagar kan du se fram emot Nöjesbladet som förstärker helgkänslan ytterligare.

Ett gratis lag i våra managerspel

Är du en riktig soffcoach? Inför ligastarter i fotboll och ishockey samt vid alla större turneringar har vi alltid managerspel – med Plus Premium skapar du ett lag gratis. Ta ut ditt drömlag, tävla om fina priser och utmana polarna i en liga.

Magasin och bilagor

Ladda ner dina magasin och bilagor digitalt och helt gratis. Sportbiblar inför ligastarter och alla större sportevenemang – t ex EM, OS och VM. Du hittar även magasin som Söndag, Resa och Härligt Hemma för att nämna några.

Och allt från Aftonbladet Plus

Läs Plus-artiklar, gripande artikelserier, intressanta sportskildringar och konsumenttester om allt från bästa högtalarna till vilket surdegsbröd som är godast. Eller ladda ner upptill 200 reseguider.