LAGET-I-DITT-HJÄRTA-GRAPHICS-mobile

Stötta laget i ditt hjärta med 100 kr – vi dubblar ditt bidrag. Som tack för att du vill vara med och utveckla svensk fotboll ger vi dig Plus Premium i 2 månader fritt!

Stötta ditt lag här!

Så här går det till:

Vi älskar svensk fotboll – och vill utveckla den

Skänk 100 kronor till ditt favoritlag så dubblar vi bidraget och ser till att 200 kronor oavkortat går till ungdomsverksamheten för den förening du valt. Som tack för att du är med oss och stöttar svensk fotboll bjuder vi på Plus Premium i 2 månader!

Dessutom får du:

Sportbladet digitalt – före alla andra

Ladda ner och läs Sportbladet och Aftonbladet tidning direkt i mobilen eller surfplattan på morgonkvisten – redan kl. 06.00 varje dag. På fredagar kan du se fram emot Nöjesbladet som förstärker helgkänslan ytterligare.

Ett gratis lag i våra managerspel

Är du en riktig soffcoach? Inför ligastarter i fotboll och ishockey samt vid alla större turneringar har vi alltid managerspel – med Plus Premium skapar du ett lag gratis. Ta ut ditt drömlag, tävla om fina priser och utmana polarna i en liga.
Premium sport magasin Premium sport magasin

Magasin och bilagor

Ladda ner dina magasin och bilagor digitalt och helt gratis. Sportbiblar inför ligastarter och alla större sportevenemang – t ex EM, OS och VM. Du hittar även magasin som Söndag, Resa och Härligt Hemma för att nämna några.

Och allt från Aftonbladet Plus

Läs Plus-artiklar, gripande artikelserier, intressanta sportskildringar och konsumenttester om allt från bästa högtalarna till vilket surdegsbröd som är godast. Eller ladda ner upptill 200 reseguider.
Jag vill skänka 100 kr!